tiistai 4. marraskuuta 2014

Turistirysäilyä

Paljon on ehtinyt tapahtua tässä muutaman päivän aikana. Olen tavannut ihmisiä hostellilta ja saanut puhua vain englantia. Aluksi puhe tökki ja pahasti, mutta nyt alkaa sujua. Huomasin jo eilen, että laskin rahoja päässäni englanniksi! Paljon on julkaisematta ihania kuvia, mutta nyt on kuitenkin luvassa kuvia Bangkokin turistikohteista.


Grand Palace on vanha kuninkaallinen palatsialue, jossa on temppeleitä ja tärkeitä hallinnollisia rakennuksia. Palatsi oli ihan hieno, mutta 500 bahtin (12e) sisäänpääsyyn nähden odotin paljon paljon enemmän. Tulipahan käytyä.




Wat Arun on buddhalainen temppeli, joka sijaitsee joen toisella puolella. Melkonen hakeminen oli oikean lautan löytämisessä ja pari kertaa meninkin edes takasin väärällä lautalla, mutta ei siinä mitään. Minulla ei ole kiire mihinkään ja yksi lauttamatka maksoi vain 15 bahtia (40 snt).



Nuo portaat oli niin pelottavat. Todella jyrkät ja kapeat, jalka mahtu just yhdelle askelmalle poikittain. Ei olis taatusti mennyt suomalaiselta rakennustarkastajilta läpi.


Wat Pho on Bangkokin suurin ja vanhin temppeli, jossa lepää valtava makaava Buddha. Tästä temppelistä pidin. Paikka oli täynnä turisteja, mutta koska vettä alkoi sataa kaatamalla, kaikki jäivät temppeleiden sisälle sateen suojaan. Minä olin ainoa, joka ei pelännyt kastua ja sainkin kävellä yksin pitkin temppelialuetta.


Tämä jättiläinen on peräti 46 metriä pitkä ja 15 metriä korkea!

Yksityiskohtia Buddhan selästä



Mitä kauemmin olen Bangkokissa sitä enemmän pidän tästä. Osaan jo liikkua lähiympäristössä ilman karttaa  ja nainen jolta ostan aamuiset hedelmät tunnistaa minut. Ihanaa kun ei ole mitään aikatauluja ja voi vaihtaa maisemaa kun huvittaa.

8 kommenttia:

  1. Oi niin mahtavia kuvia ja siellä on niin ihanan näköistä! Ja ihana kuulla, että reissu lähteny hyvin käyntiin :) ♡

    VastaaPoista
  2. Keep on truckin', Maija! Meille tuli ensi lumi. :-l

    VastaaPoista
  3. On nuissa seinissä ja pytingeissä ollu väkertämistä. näyttää sikahienolta, ja hyvä ettet pelänny kastua, ei tullu muita turisteja kuviin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vähä piti suojella kameraa muttei harmita kyllä yhtään :)

      Poista
  4. Ei uskois, että nuissa maisemissa se siellä vaan seikkailee menemään :D Aivan mielettömänupeenmahtavia kuvia! Ihana kuulla, että kaik on ok! <3

    - Annika

    VastaaPoista