sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Floating markets

Ensimmäinen päivämatkani oli kelluville markkinoille. Parin tunnin ajomatkan päässä olevat markkinat oli melkoinen turistirysä, mutta ainakin sai kivoja kuvia. Eikä lysti ollut kallista, vain 250 bahtia (6e).



Turistit istutettiin veneen kyytiin ja sillä seilailtiin pitkin jokia. Kaupustelijaveneet saivat tyrkytettyä sinulle tehokkaasti ruokaa, hattuja, norsupatsaita ja muuta tarpeellista.


Meidän soutaja


Markkinaveneilyn jälkeen huristelimme speedboatilla takaisin bussille, ja matkanvarrella näkyi hauskoja taloja. Aluksi ajattelin että ne on rakennettu siihen turistien ihmeteltäväksi, mutta ihan tavalliset ihmiset niissä näyttivät asuvan. Toiset pesivät pyykkiä, jotkut laittoivat ruokaa. Elivät ihan tavallsita elämää.


Thaimaalaiset ovat iloisia ihmisiä. 


Täällä kaupustelijat ovat paljon mukavampia kuin mitä olen yleensä tottunut näkemään. Tietenkin sinulle esitellään mitä tarpeellista heillä olisi kaupan, pitäähän heidän elantonsa ansaita. Tähän saakka kieltäytymiseen on kuitenkin aina hymy ja no thank you riittänyt.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja turvallista reissua :) Terveisiä täältä Oulusta :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kaikki ihmiset aurinkoisia kameralle, kivan näköstä! :) hetikö sää oot onnistunu ihtes ja varpaas telomaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onnistuin joo.. tuktuk kuski hämmensi minua ja hetkeksi nostin katseeni tiestä ja samantien joku ihme kynnys keskellä jalkakäytävää.. nyt se on kuitenki jo ihan ok. turvonnu ja vähä sinertää mutta ei o kipee ollenkaan

      Poista