lauantai 1. marraskuuta 2014

Hortoilemista

Empäs lähtenytkään illalla temppeleille vaan nappasin taksin Chinatowniin. Hortoilin päämäärättömästi pitkin katuja, kunnes jalat väsyivät, ja nappasin uuden taksin Flower marketeille. Taksin saaminen on kyllä taitolaji. Yleensä vaalealle länkkärille tyrkytetään taksia, mutten tiedä mikä oli vialla, mutta viisi ensimmäistä ei huolinut ottamaan minua kyytiin lainkaan, kun sanoin minne olin menossa. En ollut ehtinyt sanoa mitään edes taksimittarin käyttämisestä. Eräs kaupustelija nainen neuvoi jo minulle millä bussilla pääsen marketeille. Kiitos vain mutta taidan jättää paikallisbussit väliin...



Illalla kävin vielä katsastamassa Khao San Roadin halloween kemut, ja olihan se ihan älytöntä. Harmi vaan kun ei ollut kameraa mukana, koska lähteissä satoi vettä.



Tänään oli suunnitelmissa käydä yhdessä palatsissa, mutta minulla ei ollut tarpeeksi käteistä mukana niin se sitten jäi. Niimpä jatkoin tänään vaeltelemista ja pääsinkin kahden koulutytön haastattelemaksi. Kävin myös jossakin temppelissä, jota ei ollut merkattu karttaan lainkaan. Ihanan hiljaista, vaikka keskellä keskustaa olikin. Ei muita turisteja lainkaan, vain muutama munkki rukoilemassa.




Illan olen leputtanut vain varvastani hostellilla, sillä potkasin sen aamulla katukivetykseen. Iho meni rikki jo kovin on turvonnut ja vähän ehkä mustunutkin. Kävellessä on ihan ok, mutta levossa pakottaa. Ei se kuitenkaan nyt murtua tuommosesta voi, eihän?


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja Maijaseni, kyllä se varvas voi tuosta murtua.. :D

    VastaaPoista
  2. niinhän se varmaan voi :D uskon kuitenki että pääsen aika vähällä tuon kans. siniseks se muuttu muttei se oo enää kipee. ja hyvin liikkuu!

    VastaaPoista