sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Lisää Chiang Maita

Chiang Main hostellissa tutustuin kanadalaiseen Tediin ja hollantilaiseen Evaan. Heidän kanssa vietinkin useamman päivän kaupunkia kierrellen. Käytiin kukkulan päällä sijaitsevalla temppelillä, yömarkkinoilla ja vietimme omaa Krathong juhlaamme vapauttamalla lyhtyjä taivaalle.



Huivi vähä huonosti, mutta sehän ei haittaa.
Ted ja Eva
Lyhtyjen kanssa hostellin kattoterassilla


Bangkokista tutun Lluisin kanssa lähdimme yhtenä päivänä rälläilemään skootterilla. Mitään suunnitelmaa tai suuntaa ei ollut, kunhan ajelimme vain sinne missä näytti kivalta. Erään tienvaressa oli kyltti vesiputouksille ja ajelimme sinne. Mieltön päivä, vaikkei mitään suunnitelmia ollutkaan. Tai ehkä päivä oli mahtava juuri siksi.

Opin viimein ottamaan kuvia vesiputouksista. Makeita vai mitä?


Halusin tehdä Chiang Maissa jotain trekkailuja, mutta hinnat olivat melko korkeita ja olin hieman huolissani, miten pysyisin onnettomien nilkkojen ja polvien kanssa ryhmän perässä. Ongelma ratkesi kuitenkin Lluisin ja yhden blogipostauksen ansiosta. Löysimme nimittäin tekstin, jossa neuvottiin trekkausreitti mäellä sijaitsevalle temppelille. Ihanaa viidakkoa, kaameeta ylämäkeä koko matka ja vain muutama hassu turisti. Olisi varmaan ollut vähä eri fiilis vaeltaa turistiryhmän mukana.


Polun varrella törmäsimme mukavaan temppeliin, jossa munkit nikkaroivat ja leikkasivat heinikkoa raivuusahoilla.


Aluksis ajattelin, että suuntaan Chiang Maista suoraan Laosiin, mutta kaikki tutut tuntuivan kuitenkin suuntaavan pieneen hippikylään Paihin. Tänne minunkin tieni lopulta kävi ja hyvältä näyttää!

1 kommentti:

  1. Äyyy määki haluan lähettää lyhdyn taivaalle! Ja mellevät on vesiputouskuvat :)

    VastaaPoista